Μένουμε ασφαλείς, ταξιδεύουμε ασφαλείς

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022
Μένουμε ασφαλείς, ταξιδεύουμε ασφαλείς

Το καλοκαίρι είναι εδώ αλλά δεν είναι το ίδιο με άλλα. Ο ζεστός ηλιόλουστος καιρός είναι μια πρόκληση για τη διάθεσή μας και μας κάνει να νιώθουμε πιο ελεύθεροι και να σκεφτόμαστε τις διακοπές μας, τις αμμώδεις παραλίες, τα κρυστάλλινα νερά, τα πάρτι, τα συναρπαστικά θαλάσσια σπορ και πολλά άλλα που μας κάνουν να διασκεδάζουμε.

Δυστυχώς, μια πρωτοφανής παγκόσμια πανδημία Coronavirus Covid-19 ξεκίνησε τον χειμώνα και είναι ακόμα εδώ. Λόγω αυτής της δυσάρεστης κατάστασης πρέπει να λάβουμε υπόψη την υγεία μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε τη ζωή μας, αλλά πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας.

Ποιο μέρος να επιλέξω για τις καλοκαιρινές μου διακοπές;

Η απάντηση είναι φυσικά η Ελλάδα. Η ελληνική κυβέρνηση αντέδρασε γρήγορα και το γενικό λουκέτο βοήθησε στην αναστολή της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού. Τα μέτρα που ελήφθησαν και τα επιμέρους πρωτόκολλα που εφαρμόστηκαν στη χώρα έφεραν την Ελλάδα στους ασφαλείς τουριστικούς προορισμούς.

Οι ελληνικές αρχές ελέγχουν σε τακτική βάση εάν οι άνθρωποι τηρούν αποστάσεις ασφαλείας, ενώ ξενοδοχεία, καφέ, εστιατόρια και όλα τα μέρη με πολύ κόσμο έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των επισκεπτών.

Επιλέξτε ιδιωτικές μεταφορές

Ένας από τους πιο κοινούς παράγοντες που αυξάνει τον κίνδυνο για τη νόσο Covid-19 είναι οι μεταφορές μας. Οι δημόσιες συγκοινωνίες είναι τρόπος ζωής, αλλά δυστυχώς τα πολυσύχναστα τρένα, αυτοκίνητα και λεωφορεία αποδεικνύουν ότι μερικοί άνθρωποι δεν κρατούν τη φυσική απόσταση μεταξύ των άλλων, αλλά ακόμα κι αν όλοι λαμβάνουν όλες τις προφυλάξεις για να είναι ασφαλείς, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ασφαλές υπό οποιεσδήποτε συνθήκες .

Οι ιδιωτικές υπηρεσίες μεταφοράς εγγυώνται την ασφάλεια της υγείας των επιβατών τους. Σε καθημερινή βάση, το προσωπικό ακολουθεί τυποποιημένες διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης μετά από κάθε ξενάγηση για την πρόληψη ασθενειών όπως η εξάπλωση του Covid-19.

Η υγεία και η ασφάλεια των οδηγών και των ταξιδιωτών είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Όλα τα οχήματα είναι εξοπλισμένα με απολυμαντικά χεριών, με μάσκες στόματος προσώπου, με απολυμαντικά χεριών ενώ οι καμπίνες των οχημάτων καθαρίζονται πάντα σχολαστικά με απολυμαντικά καθαριστικά.

Το προσωπικό καθαρίζει τακτικά τα φίλτρα αέρα για να αποτρέψει τους ιούς, ενώ σε κάθε ξενάγηση οι οδηγοί αφήνουν καθαρό αέρα να μπει στο όχημα.

Για λόγους υγιεινής και για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων όλοι οι οδηγοί φορούν πάντα μάσκα ως προληπτικό μέτρο ασφαλείας κατά του Covid-19.

Οι Υπηρεσίες EasyTransfer εγγυώνται την ασφάλεια όλων των επιβατών

Ανακαλύψτε την Ελλάδα με πολυτέλεια και ασφάλεια. Κλείστε την ασφαλή μεταφορά σας από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης σε οποιοδήποτε μέρος με το Easy Transfer. Οι επαγγελματίες οδηγοί μας θα σας περιμένουν στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης ``Μακεδονία`` την προγραμματισμένη ώρα για να σας υποδεχθούν. Εξασφαλίζουμε την υγεία και την ασφάλεια εσάς και των αγαπημένων σας προσώπων. Απολαύστε ιδιωτικές εκδρομές με άνεση και ασφάλεια μόνο με το EasyTransfer.