Μεταφορές και Ταξί - Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Μεταφορές και Ταξί - Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Η Θεσσαλονίκη είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες αφού βρίσκεται πολύ κοντά σε προορισμούς διακοπών όπως η Χαλκιδική, η Καβάλα και η Κατερίνη. Πολλοί από τους επιβάτες που φτάνουν με αεροπλάνο θα χρειαστούν μεταφορά από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης στο ξενοδοχείο τους. Εμείς στην Easy Transfer και οι οδηγοί μας είμαστε εδώ για να βεβαιωθούμε ότι μπορείτε να φτάσετε στον προορισμό σας με ασφάλεια και άνεση με ένα από τα πολυτελή οχήματά μας.


Ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να φτάσετε στο ξενοδοχείο σας ή σε οποιονδήποτε άλλο προορισμό από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ή οποιοδήποτε άλλο σημείο παραλαβής είναι να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μεταφοράς μας. Θα σας περιμένουμε στο αεροδρόμιο στο τερματικό της άφιξης για να σας παραλάβουμε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε τη μεταφορά σας online ή τηλεφωνικά και να απολαύσετε μια άνετη βόλτα.


Δεν προσφέρουμε μόνο μεταφορές από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, προσφέρουμε επίσης μονοήμερες εκδρομές και εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς όπως η Αμφίπολη, η Χαλκιδική, τα Μετέωρα, η Βεργίνα και άλλα. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε μερικούς δημοφιλείς προορισμούς εδώ. Αν δεν βρείτε τον προορισμό σας στη λίστα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κανονίσουμε τη μεταφορά.


Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο προορισμός σας ή πόσα άτομα είστε, διαθέτουμε όλων των ειδών τα οχήματα, αυτοκίνητα και φορτηγά για να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες όλων των πελατών μας. Όλα τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά μας διαθέτουν δωρεάν WiFi internet, κλιματισμό, παιδικό κάθισμα κατόπιν αιτήματος και πολυτελές εσωτερικό για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη βόλτα με την οικογένειά σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης για τα mini van προσφέρουμε δωρεάν μεταλλικό νερό για τους επιβάτες. Είμαστε πάντα χαρούμενοι που βλέπουμε ότι οι διακοπές ξεκινούν και τελειώνουν με μια άνετη βόλτα με τα πολυτελή αυτοκίνητά μας.


Μπορείτε να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης online με δωρεάν ακύρωση εύκολα και απευθείας από τον υπολογιστή ή το smartphone σας.