Μεταφορές στην Θεσσαλονίκη

Μεταφορές στην Θεσσαλονίκη

Εάν ταξιδεύετε για Θεσσαλονίκη και χρειάζεστε μεταφορά σε οποιοδήποτε προορισμό, τότε είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε εκεί με ασφάλεια και άνεση. Ένα μεγάλο ποσοστό των ταξιδιωτών που φτάνουν στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης κατευθύνεται σε προορισμό καλοκαιρινών διακοπών στη Χαλκιδική, την Κατερίνη ή την Καβάλα και συχνά χρειάζονται μεταφορά στο ξενοδοχείο τους. Εμείς στην Easy Transfer και οι οδηγοί μας είμαστε εδώ για να βεβαιωθούμε ότι μπορείτε να φτάσετε στον προορισμό σας με ασφάλεια και άνεση με ένα από τα πολυτελή οχήματά μας.


Δεν προσφέρουμε μόνο μεταφορές Θεσσαλονίκης. Προσφέρουμε επίσης μονοήμερες εκδρομές και εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς όπως η Αμφίπολη, η Χαλκιδική, τα Μετέωρα, η Βεργίνη και άλλα. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε μερικούς δημοφιλείς προορισμούς εδώ. Αν δεν βρείτε τον προορισμό σας στη λίστα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κανονίσουμε τη μεταφορά.


Ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να φτάσετε στο ξενοδοχείο σας ή σε οποιονδήποτε άλλο προορισμό από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ή οποιοδήποτε άλλο μέρος επιθυμείτε είναι να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μεταφοράς μας. Εάν το αεροδρόμιο είναι το σημείο παραλαβής, τότε θα σας περιμένουμε στον τερματικό σταθμό άφιξης, διαφορετικά θα σας παραλάβουμε από οποιοδήποτε άλλο μέρος θέλετε. Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο προορισμός σας ή πόσα άτομα είστε, διαθέτουμε όλων των ειδών τα οχήματα, αυτοκίνητα και φορτηγά για να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες όλων των πελατών μας. Όλα τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά μας διαθέτουν δωρεάν WiFi internet, κλιματισμό, παιδικό κάθισμα κατόπιν αιτήματος και πολυτελές εσωτερικό για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη βόλτα με την οικογένειά σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης για τα mini van προσφέρουμε δωρεάν μεταλλικό νερό για τους επιβάτες. Είμαστε πάντα χαρούμενοι που βλέπουμε ότι οι διακοπές ξεκινούν και τελειώνουν με μια άνετη βόλτα με τα πολυτελή αυτοκίνητά μας.


Μπορείτε να κλείσετε τη μεταφορά σας στη Θεσσαλονίκη online με δωρεάν ακύρωση εύκολα και απευθείας από τον υπολογιστή ή το smartphone σας.