Νέα εποχή για τα ελληνικά αεροδρόμια

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022
Νέα εποχή για τα ελληνικά αεροδρόμια

Είναι επίσημο πλέον ότι 14 ελληνικά αεροδρόμια αλλάζουν χέρια και πρόκειται να τα διαχειρίζεται ιδιωτική εταιρεία. Αυτή η αλλαγή περιλαμβάνει το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, ένα πολύ δημοφιλές αεροδρόμιο για τους τουρίστες ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο λόγω της καίριας θέσης του.

Η εταιρεία δεν είναι νέα και έχει μακρά εμπειρία και μεγάλο αριθμό ευρωπαϊκών αεροδρομίων υπό τη διαχείρισή της, γεγονός που αποτελεί πολύ καλό σημάδι για το μέλλον των ελληνικών αεροδρομίων που πρόκειται να λειτουργήσει ο νέος κάτοχος.

Ελπίζουμε πραγματικά να δούμε ότι αυτή η αλλαγή είναι προς το καλύτερο και να βοηθήσει τα αεροδρόμια να λειτουργήσουν πιο αποτελεσματικά και να δώσουν στην τουριστική βιομηχανία στην Ελλάδα μια επιπλέον ώθηση για τις επόμενες εποχές. Το πρώτο πράγμα που θα δει ένας τουρίστας όταν έρχεται στην Ελλάδα για διακοπές είναι το αεροδρόμιο και ένα απροβλημάτιστο ταξίδι χωρίς καθυστερήσεις είναι η καλύτερη αρχή.

Όπως δήλωσε πρόσφατα η ιδιωτική εταιρεία, πρόκειται να βάλει όλη την τεχνογνωσία και το υψηλά εκπαιδευμένο προσωπικό της για να βελτιώσουν τα ελληνικά αεροδρόμια, να ενισχύσουν τη διεθνή ανταγωνιστικότητα των αεροδρομίων, να αναβαθμίσουν τις υποδομές τους και όλα αυτά προς όφελος των επιβατών.

Εμείς ως εταιρεία που προσφέρει μεταφορές από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης προσβλέπουμε σε αναβαθμισμένες υπηρεσίες αεροδρομίου και καλύτερες υποδομές για να έχουμε πιο χαρούμενους ταξιδιώτες, αυξημένο αριθμό επισκεπτών και περισσότερο κόσμο που απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα.