Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του Covid-19

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022
Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του Covid-19

Είναι καιρός να νιώσεις ελεύθερος

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Covid-19 είναι εδώ. Αν και αντιμετωπίζουμε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση, πρέπει να ζήσουμε ξανά το αίσθημα της ελευθερίας και να διασκεδάσουμε για να ξεχάσουμε για λίγο τις δυσκολίες που προκάλεσαν αυτή την πανδημία. Επιπλέον, αυτές οι καλοκαιρινές διακοπές είναι πιο σημαντικές από ποτέ, γιατί οι ευχάριστες στιγμές που θα ζήσουμε θα μας βοηθήσουν να προετοιμαστούμε για τον χειμώνα που θα είναι πραγματικά δύσκολος.

Επισκεφθείτε την Ελλάδα – Ένας από τους πιο ασφαλείς προορισμούς

Η Ελλάδα είναι μια από τις πιο ασφαλείς χώρες για να επισκεφτείτε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Λόγω της σωστής αντιμετώπισης αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης, η Ελλάδα είναι μια από τις λιγότερο πληγείσες χώρες από τον κορωνοϊό.

Οι ελληνικές αρχές λαμβάνουν μέτρα και όλοι μαζί οι Έλληνες εργάζονται σκληρά για να προστατέψουν τον εαυτό τους αλλά και τους ταξιδιώτες που πρόκειται να επισκεφθούν τη χώρα. Η Ελλάδα θα σας παρέχει τη μέγιστη δυνατή προστασία, ενώ οι περιορισμοί που εφαρμόζονται θα σας προσφέρουν μια αίσθηση ασφάλειας χωρίς να αισθάνεστε πίεση.

Τα καλύτερα μέρη στην Ελλάδα για διακοπές

Δεδομένου ότι η Ελλάδα θεωρείται ένας από τους πιο ασφαλείς προορισμούς, μην χάνετε χρόνο. Επιλέξτε δύο μέρη που είναι τέλειοι προορισμοί διακοπών. Επισκεφθείτε τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.

Τα συγκεκριμένα μέρη θα σας προσφέρουν πολλά ξενοδοχεία που η ύψιστη προτεραιότητά τους είναι η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων τους. Λόγω της πανδημίας του Coronavirus Covid-19, τα ξενοδοχεία έχουν αναπτύξει επιχειρησιακά σχέδια και ατομικά πρωτόκολλα για την καθαριότητα. Επιπλέον, οι πρακτικές αποστασιοποίησης που χρησιμοποιούνται θα επιτρέψουν στους επισκέπτες να απολαύσουν τις διακοπές τους.

Οι αμμώδεις παραλίες με τα εξωτικά καθαρά νερά θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες, ενώ οι καθημερινές ελληνικές αρχές καταβάλλουν συνειδητές και διακριτικές προσπάθειες να κρατήσουν μια φυσική απόσταση μεταξύ τους.

Υπηρεσίες μεταφοράς EasyTransfer

Επιλέξτε να επισκεφτείτε τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Κλείστε τη μεταφορά σας από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης σε όποιο μέρος επιθυμείτε με το EasyTransfer. Βεβαιωθείτε ότι οι επαγγελματίες οδηγοί μας και τα σωστά συντηρημένα αυτοκίνητά μας θα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας μεταφέρουν σε όποιο μέρος επιθυμείτε με ασφάλεια. Ακολουθούμε όλες τις διαδικασίες για να προστατεύσουμε εσάς και την οικογένειά σας.

Η Ελλάδα σας παρέχει το υψηλότερο επίπεδο προστασίας και διασφαλίζει την προστασία της υγείας και της ασφάλειάς σας.