Τρόποι Πληρωμής

Λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές για την υπηρεσία, καθώς και τις διαδικασίες για την πληρωμή και την παράδοση εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας. Η ισχύουσα τιμή κάθε Υπηρεσίας είναι η τιμή που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα μας κατά την ημερομηνία και την ώρα της κράτησης σας. Μόλις η κράτηση σας επιβεβαιωθεί, παραιτήστε από το δικαίωμα σας να έχετε το κόμιστρο που θα αναγραφεί στο ταξίμετρο κατά την εκτέλεση της μεταφοράς σας.

Σε περίπτωση που το κόστος της υπηρεσίας είναι μεγαλύτερο από αυτό που αναφέρεται στην κράτηση σας, θα σας ενημερώσουμε και τότε μπορείτε να ακυρώσετε την κράτηση σας και να λάβετε πίσω όλο το χρηματικό ποσό ή να την κάνετε και πάλι στην σωστή τιμή.

Θα πρέπει να πληρώσετε με πιστωτική, χρεωστική κάρτα, μέσω E-Banking ή μετρητά κατά τη στιγμή της κράτησης σας ή κατά την άφιξή σας. Σας δίνονται δυο επιλογές, είτε να πληρώσετε ολόκληρο το ποσό μέσω τραπέζης με αυτό τον τρόπο, είτε να πληρώσετε με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα ή σε μετρητά στον οδηγό κατά την μεταφορά σας. Οι κάρτες που δεχόμαστε ορίζονται στην φόρμα κράτησης της ιστοσελίδας μας. Οι εκδότες των καρτών μας χρεώνουν κάποια έξοδα μεταφοράς τα οποία επωμίζεστε όταν κάνετε την πληρωμή σας.

Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι ανά όχημα και όχι ανά άτομο.