Τυπικές τιμές ταξί για τα μεγάλα ελληνικά αεροδρόμια

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022
Τυπικές τιμές ταξί για τα μεγάλα ελληνικά αεροδρόμια
Πολύ καλά νέα για τον κλάδο των ταξί και των μεταφορών στην Ελλάδα και αυτό γιατί είναι πλέον νόμος ότι τα ταξί ή οι μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια μεγάλων ελληνικών πόλεων και το κέντρο της πόλης κατά την τουριστική περίοδο έχουν σταθερή τιμή.

Πιο αναλυτικά, οι μεταφορές από και προς τη Θεσσαλονίκη και το αεροδρόμιο της Αθήνας και το κέντρο της πόλης έχουν στάνταρ τιμές ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη κίνηση, τον αριθμό των επιβατών ή τις αποσκευές που μπορεί να μεταφέρουν. Με αυτόν τον τρόπο ο νόμος διασφαλίζει ότι κανένας τουρίστας δεν θα πληρώσει υψηλότερο από το προτεινόμενο ποσό και τα περιστατικά υψηλού κόστους είναι πολύ πιθανό να μην ξανασυμβούν ποτέ.

Οι σταθερές τιμές που έχουν αποφασιστεί είναι οι ακόλουθες, αλλά φροντίστε να ισχύουν όταν φτάσετε με τον οδηγό σας.

Τυπικές τιμές ταξί για το αεροδρόμιο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Αθήνα Ελ. Αεροδρόμιο Βενιζέλος – Κέντρο Αθηνών : 38€

Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης – Κέντρο Θεσσαλονίκης: 20€

Οι τιμές περιλαμβάνουν διόδια και άλλες πρόσθετες χρεώσεις που ενδέχεται να προκύψουν. Σημειώστε ότι αυτές οι τιμές ισχύουν μόνο πριν τα μεσάνυχτα, μετά από αυτό οι τιμές είναι διαφορετικές σύμφωνα με τον ελληνικό κανονισμό για τα ταξί.

Σύμφωνα με το νόμο που υπέγραψε ο Έλληνας υπουργός Μεταφορών κ. Σπίρτζης, όλα τα δρομολόγια περιγράφονται αναλυτικά και περιλαμβάνουν το κέντρο των πόλεων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για να δοθεί στους οδηγούς ταξί μια ξεκάθαρη εικόνα. Αυτός ο νόμος έρχεται για να δώσει στους τουρίστες αλλά και σε άλλα άτομα μια σαφή ένδειξη του κόστους μεταφοράς ώστε να προγραμματίσουν καλύτερα ολόκληρο το ταξίδι τους.

Εμείς ως εταιρεία μεταφοράς που λειτουργεί τα τελευταία 15 χρόνια χαιρετίζουμε αυτήν την απόφαση καθώς δεσμευόμαστε να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στην καλύτερη τιμή για τους πελάτες μας. Το τελευταίο πράγμα που ένας τουρίστας επισκέπτεται την Ελλάδα είναι να ξεκινήσει τις διακοπές του με λάθος τρόπο και είμαστε εδώ για να βεβαιωθούμε ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ. Είναι πάντα καλύτερο να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης εκ των προτέρων για να αποφύγετε αλλαγές της τελευταίας στιγμής.